Nordic Shape

Nordic Shape grundades i början av 2013.


Allt började med att vi öppnade en kosttillskottsbutik 2013 i Sollentuna i Stockholm. Efter påtryckning från våra kunder så startade vi även ett tävlingsteam med samma namn. Vårt mål var att kunna hjälpa både vanliga motionärer samt tävlingsatleter med både träning och kost. Ryktet spred sig fort och vårt tävlingsteam Team Nordic Shape växte över förväntan och vi fick nu åka med tävlande på samtliga tävlingar under året.

Team Nordic Shape har nått stor framgång, både inom Sverige och utomlands. Vi har tävlanden i alla klasser. Från Athletic Fitness till Bodybuilding, och vi har haft både Svenska, Nordiska och Europeiska mästare i teamet.

Nordic Shape Office
2016 bestämde vi oss därför att satsa mer på Coachning och öppnade ett kontor på Hälsingegatan i Stockholm. Där kunde vi utveckla vår verksamhet ytterligare och kunde nu erbjuda både personlig träning, coachning, poseringsträning och satsa ännu mer på vårt tävlingsteam. Vi samarbetar även med Delta gym där vi tränar alla våra kunder/klienter. 


Nordic Shape Open
2019 tog vi ytterligare ett steg och blev själva tävlingsarrangörer. Den 31 aug 2019 så anordnade vi vår första tävling Nordic Shape Open i Kistamässan i Stockholm. Det blev ett mycket lyckat arrangemang som sedan fortsatte med SweFit Open i Göteborg. Och i år är det dags igen, Nordic Shape Open den 12 sep i Stockholmsmässan. Det är en fantastisk känsla att kunna vara med och utveckla sporten/branschen och att få skapa ett event i samband med tävling är otroligt kreativt och givande. Vi vet ju vad atleterna uppskattar och vi brinner verkligen för det vi gör.

Nordic Shape står för mångårig erfarenhet och kvalité. Vi vänder oss till dig som vill något mer med din träning och som vill sätta upp ett mål. Vi dömer ingen och istället för att se brister så ser vi potential, och istället för att lyfta fram fel så hittar vi lösningar. Vi tror benhårt på att alla kan träna och må bra och är du beredd att göra jobbet så har vi verktygen för att du ska nå dit du vill. Vår vision är att kunna hjälpa och motivera människor att hitta en sund livsstil med träning och rätt kost som de kan hålla livet ut.

Nordic Shape
One Body One Life