Team Nordic Shape. Vi vet vad som krävs inför en tävling.

Team Nordic Shape. Vi vet vad som krävs inför en tävling.

Team Nordic Shape

Team Nordic Shape har funnits sen 2013 och har nått stor framgång, både inom Sverige och utomlands. Vi har tävlanden i alla klasser. Från Athletic Fitness till Bodybuilding, och vi har haft både Svenska, Nordiska och Europeiska mästare i teamet. Vi är ett sammansvetsat gäng och lägger stor fokus på personlighet och att man måste ha rätt inställning till träningen/sporten. Att tillhöra vårt team bygger på att man hjälps åt, peppar och stöttar varandra. I dagsläget är vi runt 35 personer i teamet. Tillsammans blir vi starka!

Vi har teamträning, teamträffar och poseringsträffar och i den mån det går så reser vi tillsammans till tävlingar mm.

Många av våra medlemmar har tävlat för oss i många år och vi ser det som en stor styrka att alla känner varandra och att det är bra gemenskap i teamet. Detta är ju något av en ensamsport så därför kan det betyda mycket att kunna prata med likasinnade och känna samhörighet när du befinner dig mitt i en hård tävlingssatsning. Vi plockar inte färdiga vinnare från scenen till vårt team, utan vi ser potential och hjälper folk att påbörja sin resa mot målet långt innan de ens själva tror att det är möjligt. Och vi erbjuder mångårig erfarenhet och full backning tills de når sina uppsatta mål.

Image

Vi har aldrig strävat efter att ha ett stort team. Utan det viktiga för oss har alltid varit att ha ett team som vi kan vara stolta över. Med fantastiska människor/atleter och där ledorden är träningsglädje och gemenskap och det känner vi verkligen att vi har lyckats med

När man ingår i Team Nordic Shape så coachas man utav oss.

För att ansöka till teamet:
Maila info@nordicshape.se där du kort beskriver dig själv och dina framtidsplaner angående tävlingar. Bifoga gärna bild med. Därefter kommer du få svar samt eventuellt en inbjudan till ett personligt möte.

Att tävla för Föreningen Nordic Shape

För att få tävla i Sverige måste man ha en tävlingslicens som du ansöker om på ifbbsweden.se
Där måste man ange en så kallad förening som man tävlar för. Du kan inte tävla utan en förening eller en giltig tävlingslicens.

När man tävlar för vår förening ingår du inte i Team Nordic Shape. Men kan givetvis köpa våra tjänster och coaching. Förfrågan skickas till info@nordicshape.se, ange förening att tävla för i ämnesraden så får du mer information angående detta.